среда, 16 декабря 2015 г.

Етап сьомий


Сьогодні пройшов завершальний етап нашого дослідження. Ми продемонстрували практичне представлення проекту «Музичні таємниці» і розкрили питання «Як фонова музика впливає на психічний стан людини». Зробили висновки.
Якщо збіг штучних музичних ритмів і природних біологічних ритмів в організмі ідентичні, вплив фонової музики посилюється.
Іншими словами, якщо діяльність людини спокійна і розмірена, тихий і помірний музичний фон буде сприяти її ефективності, а якщо вона неврівноважена і агресивна, то відповідні музичні ритми, велика кількість шуму в музиці, буде підтримувати в людині цей стан. При цьому музичний і біологічний ритми взаємопов'язані, тому що останній підлаштовується під перший. 

У процесі роботи ми збирали матеріал різними способами. Записували свої спостереження. Користувались комп’ютером, проводили зустрічі, спілкувалися з батьками, вчителями, фахівцями. Знаходили додаткову інформацію, аналізували, робили висновки.

Особливо зазначили для себе те, як робота над проектом здружила багатьох наших однокласників, і що таке дійсна взаємодопомога.
Але дуже швидко все закінчилося…

Нам дуже сподобалося! Хочемо ще таких же цікавих проектів!


Комментариев нет:

Отправить комментарий